Стали відомі нові поліпшення в MIUI 12.5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi продовжує покращувати функціональні можливості MIUI. Завдяки останній закритій бета-версії, стало відомо про зміни та доповнення.

Покращено інтерфейс плаваючих вікон

Тепер визвати плаваюче вікно набагато простіше, що, в свою чергу, полегшує можливість одночасного відкриття декількох додатків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше доводилося переміщати додаток у верхній кут, тепер досить зрушити його вгору, щоб перетворити його в плаваюче вікно, щоб мати можливість використовувати його одночасно з іншим додатком, яке є в фоновому режимі.

Крім того, додана нова анімація, яка набагато більш інтуїтивно зрозуміла, що значно підвищує зручність використання MIUI.

Зворотній бездротова зарядка MIUI стає самостійним розділом системи

Новий, окремий розділ пропонує можливість встановити обмеження для зворотного бездротової зарядки. Завдяки цьому можна встановити межу витрат для акумулятора, після досягнення якого, зворотна зарядка припиняється.

Ця функція використовується обмежена, виключно пристроями з підтримкою реверсивної бездротової зарядки.

Галерея покращує інтерфейс з невеликим, але важливим зміною

Додана нова кнопка управління в нижній частині розділу фотографіі.Іспользуя її, можна швидко і легко відфільтрувати всі зображення, які зроблені за допомогою камери телефону.

Крім того, в розділі «камера» якщо галерея знайде нову фотографію, в правому верхньому куті відображатиметься нагадування, щоб попередити про те, що були виявлені нові елементи.

Це нове оновлення покращує і оптимізує роботу галереї, в ньому підтримується масштабування двома пальцями, що дозволяє більш зручно переглядати фотографії та відео, що зберігаються на смартфоні.

Ці та інші нововведення, на сьогоднішній день, доступні тільки в закритій бета-версії MIUI, буде потрібно час, щоб вони грунту в стабільних прошивках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.