Sony показала потенційний флагманський смартфон Xperia 2022 року

Компанія Sony випустила на підходящої до кінця тижня нові повністю бездротові навушники навушники Sony WF-1000XM4 . Офіційний дебют супроводжувався рекламними відеороликами.

Яке ж було здивування фанатів Sony і ентузіастів, коли в цій рекламі був помічений смартфон, поки не представлений японським виробником. Відразу в трьох відеороликах можна побачити, як користувачі нових шумопоглинаючих навушників отримують доступ до смартфону, який виглядає як Sony Xperia 1 III ззаду.

Попереду ж сплутати майбутню новинку з уже існуючими смартфонами Sony не можна – у показаної в рекламі моделі Xperia фронтальна камера прихована під екраном. Причому смартфон використовується в різних ситуаціях – одна людина дивиться на свій телефон під час прослуховування музики, інший використовує його для відеодзвінка з дочкою, а фанат кіно – дивиться фільм.

Імовірно, це може бути рання поява флагманського смартфона 2022 року – Xperia 1 IV. Хоча не можна виключати і той варіант, що Sony просто вирішила прибрати селф-камеру з естетичних міркувань.

На даний момент Sony поки не почала продаж флагмана 2021 року в більшості регіонів, за винятком Китаю.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.