Розкрито секретні дані про наступний флагман Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайські інсайдери розповіли, яким стане Xiaomi Mi 12 Ultra. Цей флагманський смартфон може бути випущений через кілька місяців, але вже зараз розкрито багато його особливості.

Передбачається, що Xiaomi Mi 12 Ultra стане першим смартфоном з ще не анонсованим процесором Snapdragon 895. Його попередник Xiaomi 11 першим отримав Snapdragon 888.

Також повідомляється, що в Xiaomi Mi 12 Ultra буде встановлена LPTO-матриця з адаптивною частотою оновлення (від 1 до 120 Гц), що дозволить значно скоротити споживання енергії екраном. Фронтальну камеру буде не видно, вона буде або висувною, або прихованою в корпусі. У цій камері буде використано два модуля – 32 і 8 Мп, також не виключена стабілізація зображення. Відомі і характеристики основної камери: в ній використовуються датчики 50, 20 і 12 Мп і 10-кратний оптичний зум.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери вказують, що в Xiaomi Mi 12 Ultra буде встановлений акумулятор ємністю 5000 мАч з підтримкою 120-ватної провідний зарядки і 80-ватної бездротової зарядки. Корпус захищений від води і пилу за стандартом IP68, звук з динаміків стереофонічний, а домашньою технікою можна управляти за допомогою інфрачервоного з’єднання.

Однією з особливостей Xiaomi Mi 11 Ultra став додатковий екран поруч з основною камерою. Чи буде такий екран у Xiaomi Mi 12 Ultra, поки невідомо, але з урахуванням критики , є ймовірність, що Xiaomi відмовиться від нього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.