Samsung передумала випускати Galaxy S21 FE – деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дефіцит напівпровідників вдарив по Samsung Electronics, найбільшому виробнику смартфонів у світі. Як повідомляють джерела, сьогодні було підтверджено, що Samsung Electronics раптово припинила виробництво свого смартфона Samsung Galaxy S21 FE, який готувався стартувати в серпні.

В якості причини називають відсутність необхідних комплектуючих, зокрема, однокристальних систем. Це перший випадок, коли Samsung змінив свій бізнес-план по виробництву смартфонів через проблеми з попитом і пропозицією запчастин.

11 червня південнокорейський виробник Samsung повідомив кожного партнера про припинення виробництва комплектуючих для Samsung Galaxy S21 FE і скасування замовлень на допоміжні матеріали. Також Samsung попросила всіх партнерів перерахувати комплектуючі, які вже перебувають у провадженні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy S21 FE мав стати здешевлену версією Galaxy S21, випущеного в першій половині цього року. Виробник був зосереджений на зниженні ціни при збереженні того ж рівня швидкодії. Смартфон був розроблений для збільшення продажів смартфонів Samsung Electronics в другій половині року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.