Опубліковані перші характеристики смартфона Xiaomi Mi 12 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно з’явилися чутки про плани компанії Xiaomi випустити смартфон з підтримкою технології позиціонування UWB. Цим смартфоном може стати Xiaomi Mi 12 Ultra, про який повідомили автори видання Gizchina.

Згідно з останньою інформацією, смартфон Xiaomi Mi 12 Ultra отримає готується до виходу SoC Snapdragon 895 (нагадаємо, що Xiaomi Mi 11 використовує Snapdragon 888).

Якщо говорити про інші характеристики, всі моделі флагманської лінійки збережуть дисплеї з роздільною здатністю 2К, отримавши можливість адаптивного зміни частоти оновлення екрану від 1 до 120 Гц в залежності від сценарію використання. Це дозволить скоротити час витрати заряду батареї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується ємності акумуляторної батареї, то тут можна очікувати показника вище 5 000 мА * г з підтримкою провідний зарядки потужністю 120 Вт і бездротової на 70-80 Вт. Ходять чутки про можливість використання рідинного охолодження акумулятора, але в такому випадку потужність бездротової зарядки не перевищить 50 Вт.

Модуль основної камери отримає три датчика на 20 Мп + 50 Мп + 12 Мп, а подвійна фронтальна камера роздільною здатністю 32 Мп + 8 Мп дасть можливість робити селфі в роздільною здатністю 4К.

Залишається сподівається, що всі ці чутки в результаті виявляться правдою, і ми отримаємо по-справжньому гідний флагман майбутнього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.