Флагман Xiaomi Mi 12 Ultra стане першим смартфоном на новітньому процесорі Snapdragon

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайські джерела розкрили деякі подробиці про майбутній флагманський смартфон Xiaomi Mi 12 Ultra. Принаймні в одному аспекті він займе пальму першості на ринку.

Повідомляється, що Xiaomi Mi 12 Ultra повинен стати першим пристроєм на новітньому процесорі Snapdragon 895. Це не єдине, що відомо про смартфон.

За інформацією джерела, Xiaomi Mi 12 Ultra буде оснащуватися LTPO-панеллю роздільною здатністю 2K з адаптивною частотою оновлення зображення: вона зможе змінюватися від 1 до 120 Гц. Це повинно зберегти заряд акумулятора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується фронтальної камери, то вона може бути і підекранною, і висувною. Поки незрозуміло, що вибере виробник. У селф-камері буде два датчика зображення роздільною здатністю 32 і 8 Мп.

Крім цього, у Xiaomi Mi 12 Ultra буде захист від води за стандартом IP68, стереодинаміки, NFC і навіть інфрачервоний порт. Живити пристрій буде акумулятор ємністю понад 5000 мАг. Очікується підтримка 120-Вт зарядки по дроту. Основна камера отримає датчики на 50, 20 і 12 Мп. Буде 10-кратний оптичний зум.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.