Експерти розповіли, чим «доступний» iPhone X буде гірший оригінального

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Умовно доступний iPhone X 2018 року, чия поява в модельному ряду Apple готує Мінг-Чі Куо, може неприємно здивувати вас своєю ціною.

За даними провідного аналітика KGI Securities , спрощена версія «десятки» не отримає багато функцій оригінальної моделі, але при цьому буде оцінюватися виробником в 700-800 доларів США.

Перш за все, що випливає з матеріалів доповіді, дисплей спрощеної модифікації iPhone X буде виконаний за технологією IPS, а не OLED, а його діагональ складе 6,1 дюйма. Новинка також не отримає підтримку інтерфейсу 3D Touch. Очевидно, відмова від модуля посилених натискань змусить Apple неабияк переробити управління операційною системою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, продовжує аналітик, з метою здешевлення смартфона в Купертіно відмовляться від додаткового модуля камери, позбавивши його портретного режиму зйомки. Також, на відміну від більш дорогих моделей, «дешевий» iPhone X отримає рамку з алюмінію, а не нержавійки, і всього 3 ГБ оперативної пам’яті, яких йому, втім, буде більш ніж достатньо.

Продажі умовно доступного iPhone X в цьому році розпочнуться раніше, ніж у його попередника, впевнений Куо. Таким чином Apple зможе реалізувати більше моделей.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.