Оголошена ціна і характеристики першого смартфона з дисплейним сканером відбитків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo X20 Plus UD – перший в світі комерційний Android-смартфон зі сканером відбитків в дисплеї – буде коштувати трохи дешевше, ніж передбачалося. Згідно з даними виробника, модель з’явиться в продажі на китайському ринку вже 1 лютого за ціною 565 доларів США.

Смартфон, незважаючи на підтримку просунутої технології ідентифікації, оснащується далеко не флагманським «залізом». Апаратну основу Vivo X20 Plus UD оснастить восьмиядерний процесор Snapdragon 660, що працює разом з 4 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті з можливістю розширення картами MicroSD до 2 ТБ включно.

Діагональ дисплея новинки становить 6,43 дюйма при Full HD-розширені. Тильна частина Vivo X20 Plus UD прикрита металевою панеллю, на якій розташована основна 12-мегапіксельна камера з додатковим 5-мегапіксельним об’єктивом, що забезпечує підтримку портретного режиму.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Програмною платформою смартфона є фірмова оболонка FunTouch OS версії 3.2, заснованої на Android 7.1.1 Nougat. Про перспективу оновлення моделі до Android Oreo виробник не повідомив. Також варто відзначити акумулятор ємністю 3800 маг і підтримку швидкої зарядки.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.