Xiaomi Mi 12 показали на перших зображеннях

Китайські джерела опублікували перші концептуальні зображення нового флагманського смартфона Xiaomi Mi 12, який повинен бути анонсований виробником в кінці цього року або на початку наступного. Пристрій трохи нагадує Xiaomi Mi 11 і Xiaomi Mi 11 Ultra, ось тільки додаткового екрану на задній панелі у Xiaomi Mi 12 бути не повинно. Блок основної камери, якщо вірити зображенню, включатиме чотири датчика зображення, а також здвоєну світлодіодний спалах.

Фронтальна частина смартфона демонструє вигнутий з боків або, як його називає Xiaomi, «гіперболоїдна» дисплей. Фронтальна камера, імовірно, буде прихована під поверхнею екрана. Очікується, що дисплей буде виконаний за технологією LTPO і буде підтримувати адаптивну частоту оновлення, яка може змінюватися в діапазоні від 1 до 120 Гц з кроком в 1 Гц. Екран з такими ж характеристиками повинен використовуватися в iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max.

Як це відбувається з покоління в покоління, Xiaomi Mi 12 стане одним з перших смартфонів, які отримають нову флагманську однокристальних систем Qualcomm Snapdragon. Звичайно ж, будуть і стереодинаміки, і вологозахист. Імовірно, цей смартфон може отримати 200-ватну провідну та 120-ватну бездротову зарядку, яка не псує акумулятор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.