Huawei: перехід на HarmonyOS з Android буде «безболісним»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HUAWEI розповіла власникам Android-гаджетів про особливості установки своєї операційної системи. Компанія підкреслила, що перехід на нову платформу буде максимально комфортним для користувача – в ході міграції не постраждають ні особисті дані, ні програми.

Служба підтримки HUAWEI заявила, що базова версія системи смартфона, яку слід розглядати як предкомерческу стабільну збірку HarmonyOS 2.0, вже встигла пройти публічне тестування і встановлюється на підтримувані пристрої у фоновому режимі.

Компанія не встановлює будь-яких лімітів на кількість пристроїв, які можуть брати участь у публічній програмі бета-тестування. Розробники також відзначили, що перехід з EMUI на HarmonyOS здійснюється з тієї ж обліковим записом HUAWEI ID – призначені для користувача дані не будуть загублені. Наприклад, в мобільні онлайн-ігри користувачі зможуть входити з тим же логіном і паролем, що і раніше. Крім того, після апдейта перевстановлювати наявні Android-додатки не доведеться: вони просто продовжать працювати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У числі перших гаджетів, які отримали доступ до нової ОС – смартфони HUAWEI Mate 40, Mate 30, P40, Mate X2, nova 8, а також планшети серії MatePad Pro. У перспективі система буде доступна для більш ніж 100 пристроїв HUAWEI і 35 смартфонів Honor, які були випущені до відділення бренду від материнської компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.