Samsung представила 50-мегапіксельний сенсор камери для тонких смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка під назвою ISOCELL JN1 позиціонується як рішення для гаджетів середнього цінового сегмента. Крім дозволу, датчик примітний високою світлочутливістю і компактним розміром, який дозволяє зменшити габарити модуля камери.

Розмір пікселя ISOCELL JN1 становить 0,64 мікрометра. Це дозволило інженерам укластися в оптичний формат 1 / 2,76 дюйма і в перспективі відмовитися від масивних блоків камер з виступом при розробці среднебюджетних смартфонів. За запевненням Samsung, новий датчик також має на 16% більшу світлочутливість в порівнянні зі своїм попередником.

Samsung ISOCELL JN1

При використанні технології об’єднання пікселів 4-в-1 дозвіл фотографій знижується до 12,5 Мп, але при цьому знімки виходять більш деталізованими, насиченими і яскравими навіть в умовах недостатнього освітлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung ISOCELL JN1 підтримує відразу кілька фірмових технологій, включаючи Smart ISO, Double Super PDAF і ISOCELL 2.0, і дозволяє знімати відео з роздільною здатністю 4K зі швидкістю до 60 кадрів в секунду, або в режимі Full HD @ 240 fps. Samsung зазначає, що використання сенсора допускається з будь-якими типами об’єктивів.

«Передові піксельні технології Samsung знову розсунули межі з високою точністю і розробили датчик зображення з найменшим в галузі розміром пікселя, але з високою продуктивністю. Новим ISOCELL JN1 можуть оснащуватися найвитонченіші смартфони, орієнтовані на мобільну фотографію в надвисокій роздільній здатності », – заявив Дакхён Чанг, виконавчий віце-президент підрозділу сенсорів Samsung Electronics.

Серійне виробництво новинки вже стартувало, а поява на ринку перших смартфонів, оснащених фірмовим датчиком, очікується найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.