Експерти назвали головні особливості iPhone 13

Гаджет отримає рекордну пам'ять на терабайт.

У Мережі з’явилися підтверджені дані про смартфон iPhone 13. Відзначається, що девайс обзаведеться рекордною пам’яттю, розмір якої складе терабайт. Журналісти посилаються на звіт аналітика Wedbush ДеніелиАйвз (Daniel Ives), в якому підтверджується, що смартфони серії iPhone 13 матимуть версію з накопичувачем місткістю один терабайт, повідомляє видання BGR.

iPhone 13 стане відрізнятися камерою з лідару. Її також отримають всі апарати майбутньої серії, в тому числі більш бюджетний iPhone 13 mini.

Влітку наступного року компанія Apple повинна представити смарт-окуляри змішаної реальності. На 2024 рік у купертинівців запланована презентація проекту безпілотного електрокара Apple Car.

Що стосується актуальних iPhone 12, то ці пристрої наділені обсягом пам’яті 512 гігабайт. Лідари мають тільки топові моделі iPhone 12 Pro і 12 Pro Max.

Про накопичувачі рекордного обсягу в нових смартфонах компанії Apple з’явилася інформація ще в жовтні минулого року. Про це повідомив популярний блогер Джон Проссер. На його думку, таке рішення купертинівцев є цілком логічним, оскільки запити користувачів постійно зростають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.