Названо основні відмінності між сучасними смартфонами та класичними телефонами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останні 10-20 років, смартфони почали з’являтися в більшості населення і якщо на початку до них відносилися скептично, то зараз без них не може обійтися практично ніхто. Особливо скептизм проявлявся тоді, коли кнопкові телефони були на вершині популярності, а нові смартфони, на їхньому фоні, виглядали нецікавими та ще й не мали кнопок. Як бачимо, кнопки відійшли в минуле (майже повністю), а великі сенсорні екрани зустрічаються майже в кожній кишені. Зараз же, ми підготували матеріал, в якому названо основні відмінності між сучасними смартфонами та класичними телефонами.

Відсутність кнопок

Напевно це найочевидніша різниця між цими пристроями, оскільки смартфони пішли в напрямку сенсорних екранів і набору тексту без фізичних кнопок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Доступ до інтернету

Ви можете заперечити, але доступ до інтернету за допомогою смартфону однозначно краще, ніж за допомогою кнопкових телефонів. Різниця очевидна не тільки через те, що в них різні екрани і якість відображення, а й можливості, які ви отримуєте за допомогою смартфона. Ви можете переглядати фільми в максимально можливій якості, слухати музику, проводити час в соціальних мережах і тому подібне. Кнопкові телефони не можуть надати такого ж досвіду користування.

Автономність

В даному випадку класичні телефони перевершують смартфони, оскільки автономність перших складала від 1 до 2-х тижнів. Смартфони ж можуть дати не більше 3-4 днів і це майже при відсутності активностей з ним.

Камера

Навіть сучасні кнопкові телефони не можуть похизуватися якісними фото, а от смартфони навпаки, все частіше оснащуються якісними камерами, які в найближчий час зможуть конкурувати з професійними фотокамерами.

Дизайн

Стосовно дизайну, то тут важко вибрати однозначного лідера, оскільки класичні телефони максимально відрізнялися один від одного як з лицьової сторони, так і з зворотньої. Сучасні смартфони практично одинакові з лицьової сторони, а відмінність можна спостерігати тільки на зворотній стороні, і то, тільки розміщенням та кількістю камер.

Вартість

В даному випадку, якщо порівнювати вартість телефонів в 2007 – 2010 роках із смартфонами зараз, то різниця не буде такою неймовірною. Зараз же, кнопкові телефони максимально бюджетні, а от смартфони, навіть найдешевші, коштують від 3000 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.