HarmonyOS 2.0 поширюється блискавично: 10 мільйонів пристроїв менш ніж за тиждень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тільки другого червня Huawei представила ОС HarmonyOS 2.0 і перші пристрої з її підтримкою, а вже зараз компанія рапортувала про 10 мільйонів смартфонів під управлінням фірмового замінника Android. У Huawei ця подія відзначили тортами, один з яких виглядає дуже тематично.

У Huawei розраховують, що до кінця року 360 мільйонів пристроїв будуть працювати під управлінням HarmonyOS, а план на наступний рік виглядає і зовсім фантастично – 12,3 мільярда пристроїв. Втім, якщо взяти до уваги використання HarmonyOS в побутовій техніці і автомобілях (крім різного роду мобільних пристроїв), то цей план цілком реально здійснити. Також в Huawei сподіваються на приєднання 1,2 мільйона розробників до екосистемі HarmonyOS.

На даний момент HarmonyOS 2.0 доступна переважно для смартфонів – серій Mate 40, P40, Mate 30. Втім, вона також застосовується в планшетах MatePad Pro. Згідно з останніми даними, внутрішнє бета-тестування HarmonyOS 2.0 для Huawei P30, Honor 30 і Honor V30 почнеться вже в поточному місяці, а в липні вийде і публічна бета для цих смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.