Нова функція iOS 15 знайде навіть вимкнений iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однією з особливостей нової версії мобільної ОС стане розширення можливостей сервісу Find My. За запевненням Apple, незабаром власники iPhone зможуть відшукати втрачений пристрій навіть після їх відключення, а в деяких випадках – і після скидання на заводські настройки.

iOS 15 працює таким чином, що навіть після відключення живлення гаджет продовжує перебувати в режимі зниженого енергоспоживання на кшталт глибокого сну комп’ютерів. Таким чином, навіть неактивний iPhone як і раніше виконує роль NFC-мітки AirTag, дозволяючи будь-якому знаходиться поблизу iOS-гаджетом виявляти себе.

Як стверджує компанія, нововведення допоможе користувачам, які втратили навіть вимкнений пристрій, знайти його до повної розрядки АКБ, з форою в кілька годин. Більш того, навіть після скидання до заводських налаштувань і включеної блокуванням активації додаток «Локатор» все ще може показати місцезнаходження апарату.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомлення про роботу нової функції користувачі отримають після установки iOS 15. Такий механізм, на думку американської компанії, істотно допоможе покупцям в пошуках вкрадених або загублених гаджетів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.