Опубліковані якісні зображення найдешевшого 5G-смартфона OnePlus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Були часи, коли OnePlus шуміла на весь інтернет своїми «вбивцями» флагманів. Але потім компанія вирішила піти іншим шляхом, зробивши свої головні смартфони по-справжньому преміальними і дорогими, а за доступними цінами випускати більш «прості» апарати.

Приблизно так зародилася лінійка Nord, черговий телефон в якій – Nord N200 5G – стане найдешевшим 5G-смартфоном OnePlus.

Очікується, що анонс девайса відбудеться вже 10 червня. А напередодні заходу, на якому все і станеться, в мережі з’явилися якісні зображення новинки, пише PCMag. І судячи з ним, смартфон буде дуже приємної зовнішності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Блок основної камери чимось нагадує пристрої Samsung, а спереду, за рахунок акуратного вирізу під фронтальну камеру, девайс схожий на Google Pixel 4a або 5.

Відзначимо, що колишні витоку приписували OnePlus Nord N200 5G екран з частотою оновлення 90 Гц, бічний сканер відбитку пальців і чіп від Qualcomm або MediaTek початкового рівня. Що ж стосовно ціни, то за пристрій можуть попросити від 250 до 300 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.