Apple представила нову версію системи для iPhone – iOS 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні на конференції для розробників WWDC 2021 компанія Apple представила iOS 15. Вона принесе багато корисних функцій на iPhone.

Насамперед Apple розповіла про зміни в відеодзвінках FaceTime. Наприклад, в них з’явилося придушення стороннього шуму – це зробить дзвінки комфортнішим. Також з’явився режим портрета, в якому зроблений фокус на обличчя – фон же розмиєтьсяя. Ще є функція SharePlay, що дозволяє ділитися з друзями різних контентом.

Також в iOS 15 з’явилися зведення повідомлень. Вони збирають в зручній формі всі отримані повідомлення, щоб користувач не пропустив важливе. Крім того, з’явилися режими для повідомлень. Можна включити режим «Не турбувати», і повідомлення не будуть відволікати від справ. Ще є режим «Focus», який дозволяє відібрати потрібні джерела повідомлень. Наприклад, на роботі будуть приходити тільки повідомлення з робочих програм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується фотографій, то додаток Photos тепер має функцію для розпізнавання тексту. А в Messages тепер можна відправляти кілька знімків у вигляді альбому.

iOS 15 стане доступна всім користувачам восени.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.