MIUI 13: зміни та список підтримуваних пристроїв

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З’явилися нові подробиці про зміни в наступній версії прошивки MIUI від Xiaomi. Система повинна стати більш уніфікованою і ще тісніше пов’язувати різні пристрої. Разом з тим стало відомо, які моделі першими отримають оновлення.

З чуток, Xiaomi планує в першу чергу оновити до MIUI 13 25 моделей смартфонів. В основному це флагмани останніх двох років, включаючи Mi11, Mi11 Pro, Mi11 Ultra, Mi MIX Fold, Mi10, Mi10 Pro, Redmi K40, Redmi K40 Pro, Redmi K40 Gaming Edition, Redmi Note 10, Redmi Note 10 Pro і багато інших. Ймовірно, кінцевий список підтримуваних гаджетів виявиться куди більші.

Очікується, що в MIUI 13 будуть великі зміни інтерфейсу для планшетів. Також є інформація, що довге натискання кнопки включення викликатиме нове меню, виконане в дизайні вікна регулювання гучності в MIUI 12. Крім того, чутки вказують на більш тісну інтеграцію між пристроями в рамках однієї екосистеми, що дозволить з будь-якого гаджета, будь то смартфон, розумні годинник, комп’ютер або телевізор, управляти розумним будинком. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дата презентації MIUI 13 до сих пір не повідомляється. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.