Названо спосіб відключення надокучливих сповіщень на смартфонах Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власники смартфонів, а особливо Android-смартфонів, повинні добре орієнтуватися в налаштуваннях свого смартфона, оскільки по замовчуванню там активовано велику кількість непотрібних функцій. Якщо ж це стосується смартфонів Xiaomi, то тут необхідно взагалі вимикати більшу частину активних функцій. В більшості смартфонів є така функція, як сповіщення з додатків, які неймовірно дратують, особливо сповіщення з тих додатків, якими ви користуєтеся рідко. Відповідно зараз буде названо спосіб відключення надокучливих сповіщень на смартфонах Xiaomi.

Для когось цей спосіб буде відомий, оскільки він не відноситься до важких і не потребує складних налаштувань, але в більшості випадків, користувачі не здогадуються де можна корегувати або вимикати певні сповіщення.

Як ми писали вище, вимикати сповіщення будемо на смартфонах Xiaomi (MIUI), але принцип схожий і на інших Android-смартфонах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І так, найперше переходимо в Налаштування смартфона та шукаємо налаштування, які стосуються Пристрою, а саме Екран, Сповіщення, Звук і вібрація і тому подібне. В нашому випадку, вибираємо Сповіщення і переходимо. Перед вами повинен відкритися перелік всіх додатків, які встановлені на вашому смартфоні. В цьому переліку шукаємо той додаток, від якого ви не хочете отримувати сповіщення, для прикладу з Facebook. Тиснемо на Facebook і перед вами відкриється три варіанти дій. В нашому випадку це: Блокувати Всі, Показувати без звукового сигналу та Зміна режиму не турбувати.

Зараз необхідно всі повзунки перевести в неактивний стан. Все, після таких налаштувань ми не будемо отримувати ніяких сповіщень з цього додатку. По такому принципу можна вимкнути сповіщення із тих додатків, які вам набридли.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.