Специфікації і ціна Realme X9 і його Pro-версії названі до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті регулятора TENAA з’явилася згадка неанонсованого смартфона realme, який інсайдери зв’язали з підготовкою до випуску realme X9. Крім того, в мережі засвітилися і дані про модель realme X9 Pro, включаючи технічні характеристики і очікувані ціни прийдешньої новинки.

За даними джерел мережі, «серцем» realme X9 стане мобільна платформа Snapdragon 778G. У базі даних TENAA гаджет фігурує під модельним номером RMX3366. Пристрій отримає 6,55-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю Full HD +, здвоєний акумулятор сумарною місткістю 4500 мАг і корпус габаритами 159,9 х 72,5 х 8,0 міліметра. Працювати смартфон буде під управлінням операційної системи Android 11.

realme X7 (зліва) і realme X7 Pro (праворуч)

Більш просунута модель realme X9 Pro, за чутками, отримає процесор Snapdragon 870. Топовою версії гаджета також приписують 120-Герцева загнутий з боків дисплей – аналогічну інформацію недавно опублікував і авторитетний інсайдер під ніком Digital Chat Station.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Передбачається, що вартість моделі realme X9 складе від $ 312, дорожчий realme X9 Pro імовірно обійдеться покупцям в суму від $ 468 в залежності від конфігурації пам’яті. Інформатори не виключають і виходу спеціальної версії смартфона Master Edition. Точна дата презентації новинок виробником поки не оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.