Нова зарядка Huawei на 135 Вт підійде для смартфонів і ноутбуків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явився перший знімок ще не представленого блоку живлення Huawei. Компактний пристрій примітний не тільки високою вихідною потужністю, але і своєю універсальністю: його можна буде використовувати як для лептопів, так і для гаджетів поменше.

Судячи з опублікованого в Weibo знімку, новий аксесуар призначений як для ноутбуків, так і для смартфонів. Блок живлення потужністю 135 Вт підтримує широкий діапазон вихідних напруг при різній силі струму, аж до пікового значення – від 5В / 3А до 20 В / 6,75 А. Джерело також заявляє про сумісність новинки з більшістю популярних протоколів швидкої зарядки: PD, DCP, QC2.0, QC4, FCP, SCP і іншими.

Повідомляється, що новинка отримає універсальний порт USB Type-C. Вона зможе замінити відразу кілька блоків живлення для різних гаджетів в якості альтернативи розсипи окремих ЗП, що зручно як в подорожах, так і в побуті. Аксесуар вже пройшов сертифікацію у регулятора FCC і приблизно буде представлений разом з новою флагманської серією HUAWEI P50. Актуальні моделі смартфонів бренду підтримують вхідну потужність до 66 Вт. Вартість нового блоку живлення поки невідома.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.