Названа особливість підекранної камери Samsung Galaxy Z Fold 3

Авторитетний інформатор Ice Universe поділився новими подробицями про майбутню згинаючу розкладачку Samsung. Зокрема, він повідомив про характерну особливість розміщеної під дисплеєм селфі-камери пристрою. Незважаючи на статус «невидимки», повністю непомітною вона не стане.

У своєму Twitter-блозі інсайдер розмістив зображення, на якому схематично показана область підекранної фронтальної камери Galaxy Z Fold 3. Він стверджує, що незважаючи на ряд поліпшень, які інженери Samsung планують інтегрувати в модуль, область розміщення сенсора все ж буде злегка виділятися і буде помітна неозброєним оком.

Технології, яку використовує компанія для розміщення камери під дисплеєм, полягає в поділі екрану на дві області: основну, яка буде показувати весь контент, і допоміжну зі зниженим дозволом для кращого світлопропускання до датчика. Джерело повідомляє, що Samsung вдалося збільшити цю характеристику на 40% в порівнянні з іншими подібними рішеннями.

Очікується, що Galaxy Z Fold 3 отримає підтримку стилуса і буде побудований на базі процесора Snapdragon 888. Пристрою також приписують до 12 ГБ оперативної і 256 ГБ вбудованої пам’яті. У новинки буде два дисплея: гнучкий 7,55-дюймовий і допоміжний на зовнішній частині корпусу (6,21 дюйма). За непідтвердженою інформацією, смартфон буде представлений в серпні 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.