Названо Android-смартфони, камери яких, нічим не гірші ніж у iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прихильників смартфонів iPhone є досить багато, а останню модель iPhone 12 цінять за його можливості фотозйомки. Дана стаття буде для прихильників Android-смартфонів, так як ми назвемо 3 Android-смартфони, камери яких, нічим не гірші ніж у iPhone 12.

  1. Samsung Galaxy S21 Ultra
    Даний смартфон дозволяє робити фото прямо з відео та знімає з розширенням 8К. Оснащений смартфон чотирма камерами, основна з яких отримала об’єктив на 108 Мп. Також тут присутній режим стабілізації, хороший зум. Фронтальна камера отримала 40-мегапіксельний датчик.
  2. Xiaomi Mi10t Pro
    Цей смартфон отримав три камери із основним 108 Мп датчиком та як попередня модель, знімає відео в дозволі 8К. Фронтальна камера тут 20-мегапіксельна, яка отримала HDR-режим. З додаткових функцій, то камера даного смартфона отримала чудовий режим із довгою витримкою, нову технологію стиснення зображення та дозволяє робити справді чіткі та яскраві зображення при поганому освітленні.
  3. Honor 30 Pro +
    Тут камера також потрійна з основним надчутливим об’єктивом на 50 Мп. Присутній тут 50-кратний зум та хороша система стабілізації. Фронтальна камера – 32-мегапіксельна з режимом ширококутної зйомки, а також з можливістю розпізнавання обличчя та ефектом боке.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.