iPhone 13 в золотом і синьому позує на якісних і великих рендера

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилася нова порція зображень смартфона iPhone 13. Пристрій позує в золотому кольорі, а на одній картинці – і в синьому. Ці зображення створені на основі тривимірної моделі смартфона з системи автоматизованого проектування. Судячи з усього, нею поділилися виробники аксесуарів – чохлів для iPhone 13.

Не факт, що золотий буде в лінійці кольорів iPhone 13, проте, особливості моделі добре проглядаються – і вони повністю збігаються з попередніми витоками. Так, наприклад, всі витоки сходяться в зменшенні вирізу екрана (не кардинально, але тим не менше), потовщення корпусу (ненабагато – через акумулятори трохи підвищеної ємності) і більшому блоці камери з діагональним розташуванням модулів.

Очікується, що в серії iPhone 13 як і раніше буде чотири моделі, хоча чутки говорили про те, що наступника iPhone 12 mini можуть і не випстити через слабкий попит. Цього року лінійка вийде в термін, тобто у вересні, а виробництво однокристальних систем Apple A15 для iPhone 13 вже почалося.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

CAD-моделі iPhone 13, на основі яких і зроблені ці рендери, надані відомим інформатором Джоном Проссером (Jon Prosser). Він уже відзначився чималою кількістю правдивих витоків. Наприклад, минулого місяця інсайдер опублікував рекламний ролик Android 12 за кілька днів до того, як його офіційно показала Google. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.