Samsung назвала дату презентації Galaxy S9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація Galaxy S9 відбудеться 25 лютого 2018 року, за день до офіційного старту виставки MWC в Барселоні. Така інформація вказана в запрошень для журналістів західних IT-видань. За традицією, що склалася смартфону буде присвячено окремий захід Samsung Unpacked.

Очевидно, при розробці Galaxy S9 інженери Samsung зосередилися на його камері. Про це свідчить слоган «Reimagined», надрукований по центру цифри «9», що є порядковим номером майбутнього флагмана. Будь-які посилання до подвійного фотомодуля на запрошенні при цьому відсутні.

Очікується, що за рівнем фотографічних здібностей Galaxy S9 буде одним з лідерів ринку. Незважаючи на невелику за сучасними мірками роздільну здатність 12 Мп, камера смартфона зможе похвалитися величиною діафрагми і можливістю зйомки відео при 480 кадрах в секунду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основу новинки ляже топовий процесор Snapdragon 845, 4/6 ГБ оперативної пам’яті і, можливо, до 512 ГБ вбудованого сховища. Також очікується поява більш просунутого сканера райдужної оболонки і, можливо, тривимірної фронтальної камери з функцією розпізнавання осіб як у iPhone X.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.