Huawei вперше показала користувачам фірмову систему HarmonyOS 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті відбулася презентація, на якій китайський бренд фірмову систему HarmonyOS 2 не тільки розробникам, але і звичайним користувачам. Уже зараз відомо, що під її управлінням будуть працювати Huawei Mate 40 і Mate X2, а також безліч інших девайсів.

У числі новинок на HarmonyOS 2 виділяються два пристрої – планшет MatePad Pro і «розумні» годинник Watch 3. Перший може похвалитися якісною аудіосистемою і підтримкою сенсорного управління, а другі – автономністю до 21 дня.

Представники Huawei розповіли, що запропонує безшовне використання декількох пристроїв під своїм управлінням. Для цього в системі з’явилася нова панель управління, що підтримує «прості і інтуїтивні підключення за допомогою функції перетягування». Тепер користувачі буквально рухом пальця зможуть перемикатися між пристроями, без необхідності проходити крізь складний етап перепідключення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Прокачати» і функція Huawei HiLink, яка тепер називається HarmonyOS Connect. Як і раніше, інтелектуальні напрацювання компанії дозволяють підключити стороннє пристрій до мобільного телефону одним дотиком. Так, користувачеві досить лише доторкнутися смартфоном до духовки Midea, щоб вибрати рецепт і почати готувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.