Xiaomi відповіла на критику щодо MIUI

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія дала офіційну відповідь на звернення фанатів, які закликають вирішити ряд проблем у фірмовій прошивці MIUI і поліпшити програмнупідтримку гаджетів. Вендор розповів про розробку програмного забезпечення та поділився планами.

Шановні Mi-фани!

Ми – глобальна команда MIUI, і нас дуже зворушиВ ваш лист, який ми недавно отримали. У листі ви повернули нас в 2010 рік, коли Xiaomi тільки почала неймовірну подорож разом з Mi-фанами. Для нас це не просто тепле спогад: це наше бачення і прагнення пропонувати людям приголомшливі продукти за чесними цінами, щоб кожен міг зробити своє життя кращим за допомогою інноваційних технологій. І ми як і раніше прагнемо виконувати свої зобов’язання перед нашими користувачами.

У листі йдеться, що Xiaomi все ще перебуває на ранній стадії розвитку, тому просить у фанатів терпіння і підтримки. Компанія ознайомилася з усіма проханнями і побажаннями користувачів, пообіцявши поліпшити контакт з спільнотою.

Компанія обіцяє поліпшену підтримку для глобальних ринків. Xiaomi визнає, що в цьому плані їй є куди рости, щоб не відставати від швидкозростаючою бази користувачів по всьому світу. Особливо це стосується ресурсів локального тестування і каналів зворотного зв’язку. Прохання було передано відповідним підрозділам, але на впровадження змін потрібен час. Розуміючи, що в поліпшення потребують не тільки самі пристрої, але і сервіси, Xiaomi розробила MIUI 12.5 з особливою увагою до оптимізації. При роботі над новими продуктами компанія буде прагнути надавати користувачам стабільну і плавно працюючу систему.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Ми інформовані про те, що наші Mi-фани мають питання і різні думки щодо відмінностей між програмними оновленнями для Китаю і глобальних ринків. З самого початку це було не різним ставленням до користувачів, а продуктової стратегією. Будучи глобальним інноваційним лідером, ми постійно стикаємося з викликами, пов’язаними з реагуванням на складність і різноманіття глобальних ринків. У той час як ми набагато краще знайомі з нашим рідним ринком, ми вибрали щодо консервативний підхід до продуктів, коли справа стосується глобальних ринків », – так компанія пояснила глибинні відмінності між глобальної і китайською версією ПО.

На тлі зростання частки Xiaomi на світовому ринку компанія почала досліджувати можливість впровадження більшої кількості функцій в глобальні оновлення, щоб більш ефективно задовольняти запити користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.