Samsung висміяла iPhone в рекламі і показала загадковий смартфон з інноваційним дизайном

Судячи з усього, це Galaxy Z Fold 3 з прихованою під екраном камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung Electronics опублікувала на своєму офіційному каналі YouTube новий рекламний ролик, присвячений пристроям Galaxy в цілому. 

Рекламний ролик під назвою Life opens up with Galaxy (Життя відкривається разом з Galaxy) демонструє обнесений стіною сад, який, явно, символізує iOS і iPhone. Протягом всього відео користувачеві робляться і інші натяки на відкритість Galaxy на базі Android, на противагу з закритістю мобільної платформи і смартфонів Apple. 

Як вважають ентузіасти і фанати Samsung, слоган «Життя відкривається з Galaxy» може також описувати складані пристрої Samsung, такі як Galaxy Z Fold 2 і Galaxy Z Flip 5G. Очікується, що нові моделі цих лінійок будуть випущені в третьому кварталі 2021 року.

Більш того, що ближче до кінця реклами можете побачити загадковий смартфон з дизайном, поки не представленим Samsung публіці. Він схожий на Galaxy Z Fold 2, за винятком того, що виріз під фронтальну камеру на екрані відсутній. Можливо, що Samsung дає нам таким чином поглянути на прийдешній Galaxy Z Fold 3, який повинен бути представлений в липні. Мережеві інформатори вже неодноразово повідомляли про те, що Galaxy Z Fold 3 може отримати приховану під екраном камеру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.