Названо сильні сторони популярного в Україні смартфона Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Формуючи підбірки та рейтинги смартфонів, ми дуже часто згадуємо про смартфон компанії Samsung – Galaxy A52. Даний смартфон є досить популярним серед українських користувачів, тому давайте визначимо які ж його сильні сторони.

Samsung Galaxy A52 отримав Super AMOLED-екран з частотою оновлення 90 Гц та підтримкою Always-On-Display. Акумулятор отримав ємність 4500 мАг, що забезпечить відповідний час роботи. Ще однією перевагою є перехід на чіпсет від Qualcomm – Snapdragon 720G, а також оболонка One UI 3.1 (Android 11), що отримала велику кількість розширених функцій та трьохрічну гарантію основних оновлень операційної системи. Отримав смартфон і головний сенсор на 64 Мп, що добре справляється з різними типами зйомок, та й відеозапис на відповідному рівні, так як камера отримала ще й OIS-стабілізацію.

Перевагою смартфона Samsung Galaxy A52 також є його стильний, при цьому мінімалістичний дизайн. З додаткових параметрів можна виділити захист від води на рівні IP67, NFC, стереодинаміки та підекранний сканер відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.