Названо ключові нововведення iOS 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незадовго до запуску конференції WWDC 2021 один з інсайдерів опублікував список нововведень, які чекають нову версію мобільної операційної системи. Очікується, що зміни торкнуться не тільки інтерфейс, але і функціональність нової прошивки для актуальних моделей iPhone.

1h13Dsd1xv24En9vBuUz0rHRanDa9QE.png (63 KB)

Інформацією поділився користувач Коннор Джуісс, який які раніше не публікував будь-які чутки, пов’язані з технікою Apple. За його словами, американська компанія планує представити додаткові налаштування темного режиму, поліпшені можливості створення повідомлень, функцію моніторингу дієти для додатка «Здоров’я», а також розширені настройки відображення повідомлень і редизайн екрану блокування.

Раніше журналіст Bloomberg Марк Гурман заявив, що програмісти Apple працюють над поліпшенням додатки Health, і планують зробити його оформлення схожим з месенджером WhatsApp. У списку налаштувань iOS 15 може з’явитися і нова функція установки статусу користувача: «Водіння», «Сон», «Робота».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що iOS 15 буде доступна на всіх смартфонах американської компанії починаючи з iPhone 7 і новіше. Презентація прошивки відбудеться 7 червня в рамках конференції WWDC 2021.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.