Apple запустить програму обміну смартфонів LG на iPhone 12 і 12 mini

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія LG 31 липня закриє мобільний підрозділ. Про це повідомили в офіційному блозі LG ще на початку квітня.

Незважаючи на те що останні кілька років мобільний підрозділ приносило компанії лише збитки, в Південній Кореї смартфони LG займали 13% ринку. Досить велика частка, яка вже зараз ділиться між іншими гравцями.

Як повідомляє корейське новинне агентство Yonhap , відразу дві компанії збираються запустити програму Trade-In, в рамках якої буде проведений обмін смартфонів LG на новенькі пристрої.

Apple запропонує обмін на iPhone 12 і 12 mini зі знижкою до 150 тисяч вон (приблизно $ 135 або 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян). Головна умова – смартфон LG повинен бути у володінні більше місяця. Чи є ще якісь вимоги для участі, невідомо. Наприклад, логічно, що не за кожну модель дадуть знижку в 150 тисяч вон. Судячи з усього, акція триватиме до 25 вересня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак про таку акцію задумалася не тільки Apple. Лідер південнокорейського ринку смартфонів, компанія Samsung c часткою 65%, також збирається запустити аналогічну акцію. Розмір знижки невідомий, проте акція триватиме до 30 червня, а смартфони LG обмінюватимуть на Galaxy S21, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Flip 5G і Galaxy Note20.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.