5 причин купити кнопковий телефон в 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Набір SMS за допомогою кнопок, рінгтони і піксельні картинки – ось що спадає на думку при згадці кнопкових телефонів. Вважалося, що вони повністю зникнуть з ринку до 2022 року, але цього поки не відбулося. Більш того, ось п’ять причин, чому варто купити кнопковий телефон в 2021 році (і жодна з них не пов’язана з ностальгією).

1. Цифровий детокс

Кнопкові телефони немов створені для тих, у кого смикається око при звуці повідомлення в месенджері. Хоча в більшості кнопкових телефонів тепер є вбудований браузер, це все одно не зрівняється з парою десятків додатків в смартфоні, які вимагають вашої уваги 24/7.

Кажуть, що відразу з’являється багато часу на себе, близьких і навіть на відпочинок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Не потрібно жити біля розетки

Всі ми пам’ятаємо, що кнопкові телефони можна було заряджати раз на тиждень або рідше і ні про що не турбуватися. Старий жарт про випадково знайдену в ящику Nokia 3310, яка до цих пір не розрядилася, має під собою певні підстави.

У 2021 році “кнопочники” теж здатні тримати заряд дуже довго. Наприклад, у оновленої Nokia 3310 час в режимі очікування становить цілий місяць! А ще кнопкові телефони краще смартфонів справляються з низькими температурами і рідше замерзають і розряджаються на холоді.

3. Можна кидати

Невбивані старі телефони і їх здатності пережити навіть ядерний вибух і зіткнення з метеоритом вже стали мемом. Кнопкові телефони дійсно міцніші і стійкіші до будь-яких ударів і падінь, в тому числі за рахунок простоти конструкції і маленького екрану, який у смартфонів зазвичай страждає першим і коштує недешево.

4. Не потрібно брати кредит

Жарти щодо флагманських смартфонів в кредит – взагалі не жарти. Кнопкові телефони коштують дуже дешево, заради них не доведеться продавати на чорному ринку внутрішні органи, їх не так прикро забути в таксі, втратити або ненавмисно втопити.

Найдешевший телефон обійдеться приблизно в 500 гривень – якщо щось трапиться, можна просто піти і купити новий.

5. Шанс позбутися параної

І, звичайно, кнопковий телефон – ідеальне рішення для всіх, хто вірить в рептилоїдів, теорії змови, смертоносні вишки 5G , чіпування, шоломофони, можливо, навіть в плоску Землю. В такому телефоні немає постійного доступу в Інтернет, він не стежить за вами, не прослухає вас через мікрофон і навряд чи підглядає в камеру.

До речі, якщо серйозно, то на кнопковий телефон складніше спіймати вірусну програму і вони менше схильні до злому.

Загалом, хоча кнопковий телефон в 2021 році навряд чи здатний замінити смартфон, але іноді він може бути корисний. Хоча визнаємо: спілкуватися з інтерфейсом за допомогою кнопок в наші дні здатні тільки нескінченно терплячі люди.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.