Названо смартфон, який потрібно заряджати один раз в тиждень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більшість із нас, при виборі майбутнього смартфона, акцентують увагу на тому, що їм найбільше необхідно. Для когось це флагманський процесор та великий об’єм оперативної пам’яті, для інших може стати розмір дисплея, а ще для декого автономність та захищеність смартфона. Спеціально для шанувальників автономності та захищеності смартфона, буде названо смартфон, який потрібно заряджати один раз в тиждень.

Цей смартфон отримав 5,71-дюймовий дисплей, 4 Гб оперативної пам’яті, 128 Гб внутрішньої пам’яті, квадрокамеру (16 Мп, 8 Мп, 8 Мп, 2 Мп), супер об’ємний акумулятор 10 000 мАг, Android 10 та ще й отримав захист IP68. Цим смартфоном виявився DOOGEE S59 Pro.

Так, це компанія DOOGEE, спеціалізація (в основному) якої – випускати захищені смартфони. З цим смартфоном справді можна йти в невеликі туристичні походи, оскільки автономності вистачить на 1 тиждень помірного користування. Оптимізація смартфона орієнтована саме на енергозбереження.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стосовно захисту IP68, то смартфон витримує занурення у воду до 1 метра не більше, ніж на 30 хв, та захищений від потрапляння пилу. Також він отримав пластиковий корпус, але він захищений від ударів з відповідним дизайном. Традиційно, він отримав підтримку 3G, 4G, LTE, Bluetooth, Wi-Fi, NFC, GPS та двох SIM-карт. В Україні цей смартфон можна придбати за 5300 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.