Інсайдер поділився анімацією нового інтерфейсу Samsung Split UI

Виробники смартфонів стали приділяти більше уваги аксесуарам з гнучкими дисплеями і адаптивними корпусами. З технічної точки зору розробники домоглися стабільності і вже виправили помилки перших моделей, але з програмним забезпеченням поки не все так просто. І Samsung, як лідер нового стандарту, працює в прискореному темпі, щоб представити нову оболонку ОС для нових пристроїв. Ось, як може виглядати нова ОС на нових гнучких смартфонах компанії.

Відомий автор інсайдів і витоків на тему мобільних пристроїв Samsung поділився якісними рендерами нового інтерфейсу Samsung Split UI. Це наступний виток у розвитку фірмової оболонки для пристроїв на базі операційної системи Android.

Дизайн Split UI буде оптимізований для нових девайсів, екрани яких здатні складатися, розкладатися і розтягуватися в різних варіаціях. Новий інтерфейс зможе адаптуватися під різні стану пристроїв в режимі реального часу.

Це автоматичне масштабування іконок і вмісту на екрані, а також зміна розташування об’єктів в залежності від орієнтації пристрою в просторі.

А також зміна розмірів робочих елементів користувачем вручну.

Дані приклади демонструють можливий вид нового інтерфейсу мобільних пристроїв компанії, але не є офіційними рендерами Samsung, тому не гарантують точність і достовірність інформації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.