WhatsApp отримав дві класних фішки на iOS і Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
WhatsApp тестує можливість перенесення чатів при зміні номера телефону користувача. Про це повідомив ресурс WABetaInfo, який спеціалізується на дослідженні бета-версій месенджера.

Згідно з інформацією джерела, ця функція входить в «пакет» доробок WhatsApp, покликаних спростити користувачеві міграцію між пристроями. Наприклад, розробники вже тестують можливість перенесення історії повідомлень між Android і iOS – проблема актуальна, тому що на кожній з платформ месенджер зберігає свою резервну копію в фірмове хмара ОС. 

Відновити копію з iCloud смартфон на Android не в змозі, також як і iPhone не вміє взяти історію чатів з Google Drive. У прийдешньому оновленні ця ситуація буде виправлена і месенджер навчиться переносити чати між платформами. 

Крім того, експерти виявили, що WhatsApp тестує можливість переносити історію чатів навіть в тому випадку, якщо користувач змінив номер телефону. Як відомо, WhatsApp використовує номер як логін і ідентифікатор облікового запису, і, відповідно, не вміє поєднувати два аккаунта. Але скоро навчиться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виходить, після найближчого оновлення WhatsApp, користувач зможе зберегти свої чати і історію, навіть змінивши смартфон і купивши іншу сім-карту . Це досить значиме нововведення для фанатів месенджера. Нагадаємо, що Telegram вже досить давно надає можливість перереєструвати свій поточний обліковий запис з усіма контактами, чатами і каналами на новий номер телефону без проблем і втрат. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.