Неприємна новина про Samsung Galaxy S9, від якої всі фанати розчаруються

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про смартфони Samsung Galaxy S9 і S9 + вже відомо буквально все, починаючи від їх особливостей і закінчуючи технічним оснащенням. Обидва цих мобільних пристрої покажуть публіці в рамках виставки MWC 2018 через один місяць, однак новинки виявляться далеко не такими технологічними, як вважають багато потенційних покупців. Лічені години назад китайське сертифіковане відомство 3С опублікувало інформацію про майбутні новинки.

Відомо, що смартфони Samsung Galaxy S9 і S9 + отримають безрамковий AMOLED-дисплей, роз’єм USB Type-C, десяток різних модулів і датчиків, 8-ядерний процесор Exynos 9810 або ж Snapdragon 845 (США і Китай), а також скляний корпус. Згідно з даними з бази верифікатора 3С, новинки володіють підтримкою технології швидкої зарядки 9V / 1.67A потужністю 15 Вт, яка повністю відповідає такій в моделях Galaxy S8 і S8 +, випущених на ринок в минулому році.

Такі характеристики швидкої зарядки в нових флагманів Samsung відповідають специфікаціям швидкої зарядки Fast Charge, яку південнокорейська корпорація активно просуває. Це означає, що Galaxy S9 і S9 + будуть заряджатися з точно такою ж швидкістю, з якою це робили моделі 2017 року. На тлі чуток про плани додати в обидва телефони підтримку технології Quick Charge 4.0+ від компанії Qualcomm, подібна новина є вкрай неприємною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Процесори Exynos 9810 і Snapdragon 845, виготовлені за 10-нм техпроцесом, мають повну підтримку новітнього стандарту швидкої зарядки Quick Charge 4.0+, завдяки якому зарядити акумуляторну батарею смартфонів Galaxy S9 і Galaxy S9 + можна було б менш ніж за одну годину, проте цій мрії не судилося збутися, чим всі фанати однозначно будуть незадоволені. Замість новітньої технології, Samsung вирішила власне технологічне рішення, яке виконує своє завдання куди менш ефективно і швидко.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.