Новому фаблетy iPhone приписують наявність 6,1-дюймового екрану FHD +

В мeрeжi poзкpили iнфoрмaцію пpo хapaктeриcтики диcплeя нoвих cмaртфoнiв i фaблeтiв iPhone, якi кoмпaнiя Apple, як oчiкyєтьcя, aнoнcyє в пoтoчнoмy poцi.

Повідомляється, що новий iPhone початкового рівня буде обладнаний LCD-екраном розміром 6,1 дюйма по діагоналі. Розширення цієї панелі складе 2160 × 1080 пікселів (формат FHD +); зі співвідношенням сторін – 18: 9.

Крім того, якщо вірити наявним даним, до випуску готуються два смартфона iPhone з дисплеєм на основі органічних світлодіодів (OLED). Один з цих апаратів нібито отримає екран розміром 5,8 дюйма по діагоналі, другий – 6,5 дюйма. Піксельна щільність складе відповідно 458 і 480-500 PPI (точок на дюйм).

Відзначається, що дисплеї новинок отримають виріз у верхній частині, в якому розташуються датчики і камера. Нагадаємо, що подібною особливістю володіє флагманський смартфон iPhone X.

Втім, потрібно підкреслити, що оприлюднена інформація носить виключно неофіційний характер. Сама «яблучна» імперія чутки щодо майбутніх продуктів традиційно залишає без коментарів.

Відзначимо, що протягом третього кварталу 2017 року було відвантажено приблизно 46,68 млн смартфонів iPhone. Це тільки на 3% більше результату 2016 року, рівного 45,51 млн штук.

джерело:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.