У мережу витекли скріншоти Android 12 – глобальні зміни в дизайні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google розповість про нові продукти та програмному забезпеченні на презентації розробників Google IO 2021, проведення якої заплановано з 18 по 20 травня. Раніше фахівці припускали, що головними темами події стануть фірмовий флагман Pixel 6 і нова версія мобільної операційної системи Android. Здається, так і є – напередодні заходу в мережі з’явилися скріншоти нового інтерфейсу Android 12 на прикладі Pixel.

На YouTube-каналі популярного блогера FPT з’явилося відео, в якому ведучий поділився першими в світі скріншотами нової ОС Android 12. Крім того, він підтвердив вихід Google Pixel 6 і поділився анімаційними роликами, в яких показана робота нового пристрою.

Ентузіасти з усього світу вже оцінили зміни в дизайні і вважають, що в цей раз розробники Android перевершили себе – це по-справжньому глобальне оновлення інтерфейсу. Оновлені візуальні ефекти повідомлень і швидких налаштувань, оновлений дизайн клавіатури, нові значки повідомлень в рядку стану, повністю новий екран блокування з величезним годинником і нової анімацією розблокування, а також дотримання концепції «Liquid» – відсутність гострих кутів в інтерфейсі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Витік стався напередодні презентації, тому є всі причини очікувати офіційного анонса новинок вже в найближчі пару днів. Захід проводитиметься в режимі Live, тому кожен зможе приєднатися до перегляду за посиланням на офіційному сайті .

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.