Топ-7 бюджетних смартфонів 2021 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як купити кращий телефон на бюджет в 10 тисяч гривень. Нижче представлений список топових бюджетних моделей 2021 року зі відмінними камерами, досить потужними процесорами і красивим дизайном.

1. Почнемо з класики жанру, а саме Redmi Note 10.

Цілком стильний дизайн і непоганий Amoled дисплей з Full HD. Та ще й always-on-display.

Смартфон випускається на процесорі Snapdragon 678, чого цілком вистачить, щоб пограти в іграшки, але на середніх показниках. А ось з повсякденними завданнями проблем не буде зовсім.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера на 48 Мп і 3 додаткових на 2, 2 і 8 Мп. З мінусів по камері – відсутність нічної зйомки. Як приємне доповнення – це батарея на 5000 мАг, чого цілком вистачить для роботи на 2 дня.

2. Другий в нашому списку – Vivo Y31.

Смартфон сподобається тим, хто хоче стильний пристрій, який не соромно дістати з кишені.

Він отримав IPS матрицю з відмінною передачею кольору, основну камеру на 48 Мп і дві додаткових на 2 і 2 Мп. На відміну від попереднього, гаджет оснащений режимом нічної зйомки, що дозволяє зробити прекрасні знімки навіть в умовах низької освітленості.

Однак Snapdragon 662 нехай і справляється з іграми, але на мінімальних налаштуваннях. З іншого боку, смартфона для повсякденних завдань цілком вистачає. Батарея – 5000 мАг, що дозволяє не заряджати його кожен день.

3. Якщо потрібен довгограючий телефон, то це Redmi 9T.

Він отримав акумулятор в 6000 мАг і швидку зарядку до 18 Вт. За середніми показниками він витримує до 9 годин з включеним екраном.

Процесор – Snapdragon 662, яка не показує високу продуктивність в іграх, зате відмінно економить батарею.

Оснащений IPS дисплеєм без швидкої частоти оновлень і відмінною камерою на 48 Мп.

4. Один з фаворитів топа – Xiaomi Redmi Note 9T.

Головною фішкою цього пристрою можна відзначити підтримку 5G з’єднання.

Смартфон оснащений потужним Mediatek Dimensity 800U, який підтримує більшість ігор з високою графікою і стабільною частотою кадрів.

При цьому він не буде сідати за пів години, так як всередині 5000 мАч. До всього іншого, 3 камери на 48, 2 і 2 Мп надасть можливість для якісних фотографій.

5. Вбивця Xiaomi – так прозвали Realme 6.

І не даремно, тому що в смартфон поставили досить вдалий Mediatek Helio G90T. Він забезпечив не тільки стабільну роботу системи, але і відмінну продуктивність в іграх.

Ще й дисплей на 90 Гц. Так що геймерам з обмеженим бюджетом це пристрій дуже сподобається.

Як хороший бонус для ігрової машини – це камера на 64 Мп і запис відео в 4К. Але акумулятор залишає бажати більшого. 4300 мАг – досить мало для телефону, де хочеться постійно грати.

6. Варто згадати і про Xiaomi Redmi Note 9S.

Він не здивує своїми технічними характеристиками, але за свою ціну – це ТОП. І нічого страшного, що випуск його був у 2020 році, для 21 року він все ще актуальний за свою ціну.

Для ігор смартфон цілком підійде через свого Snapdragon 720G. Пристрій випускають в двох форматах: 4 або 6 ГБ ОЗП.

І чотирьох камер з основною в 48 Мп і вбудованого в кнопку харчування відбитка пальця і ​​акумулятора в 5020 мАг точно вистачить.

7. І в завершенні топа – Samsung Galaxy A32, який може здивувати парочкою своїх фішок.

Пристрій оснастили основною камерою на 64 Мп і трьома додатковими на 8, 5 і 5. Та ще й Фронталки на 20 Мп.

Якщо поговорити про дисплей, то це Amoled матриця з частотою оновлення в 90 Гц. Є NFC як приємне доповнення.

У плані продуктивності дива не чекайте, бо смартфон працює на Mediatek Helio G80. Процесор не найгірший, але ігровим його не назвеш.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.