Фотоможливості нового флагманського Asus Zenfone 8 Flip

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім тестів продуктивності і автономності нового ASUS Zenfone 8 в мережі також з’явилися огляди фото- і відеоможливостей Zenfone 8 Flip. Його фішкою стала поворотна потрійна камера, яка виступає в якості як основною, так і фронтальною.

ASUS Zenfone 8 Flip оснащений набором з трьох камер: основний на 64 Мп, ультраширококутний на 12 Мп і телефото на 8 Мп з триразовим оптичним наближенням. Журналісти GSMArena відзначають, що сильної різниці з торішнім Zenfone 7 Pro вони не помітили. Хоча деталізація знімків все ж зросла – це можна побачити по будівлям і листі на деревах.

При найменшому зменшенні світла в кадрі знижується деталізація і з’являються шуми, але при цьому динамічний діапазон досить широкий, щоб дотримуватися балансу між світлими і темними ділянками фото. При бажанні можна активувати зйомку в дозволі 64 Мп. У цьому випадку підвищується деталізація, але ось HDR не працює, через що можуть з’являтися засвітки і провали в тінях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співробітники GSMArena відзначають, що деталізація знімків, отриманих на ультраширококутну камеру і телефотокамеру, помітно програє кадрам з основного модуля, але загальна якість на досить високому рівні.

При зйомці вночі страждає деталізація через алгоритмів шумозаглушення, знімки недостатньо контрастні, з’являються засвітки. При цьому якість в таких умовах явно краще, ніж при зйомці на торішню модель.

Якщо записувати відео з максимальною роздільною здатністю 8K, то працює тільки електронна стабілізація зображення. Режим підвищеної стабілізації HyperSteady активується тільки в 1080p при 60 кадрах в секунду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.