Xiaomi спростувала чутки про реліз в червні MIUI 13

Слідом за початком поширення оболонки Xiaomi MIUI 12.5 з’явилися чутки про швидкий реліз MIUI 13. В перш в мережі вже публікувалися відповідні новини. Очікувалося, що черговий варіант з’явиться 25 червня. Проте, сама Xiaomi категорично спростувала чутки.

Раніше численні респектабельні інтернет-ЗМІ неодноразово стверджували, що з кінця червня оновлення почнуть отримувати моделі серій Mi 9, Mi 10, Mi MIX FOLD і інші смартфони топового цінового сегмента.

За словами представника Департаменту зі зв’язків з громадськістю Xiaomi Group Вона Хуа (Wang Hua), ніякого оновлення до MIUI 13 в червні не відбудеться. При цьому він зазначив, що не може звинувачувати кого-небудь за поширення «фейковий» новин, оскільки «вкинуті» матеріали були вельми переконливими і часто супроводжувалися підробленими тизерами, які виглядали цілком «офіційно».

Як повідомив Он Хуа, ніякої офіційної інформації про реліз MIUI 13 на даний момент немає, і компанія поширює MIUI 12.5 для старих моделей.

Не схоже, щоб нова оболонка з’явилася в найближчому майбутньому. Що стосується MIUI 12.5, першими її отримали Mi 11 Ultra, Mi 11 Pro, Mi 11, Mi 10 Extreme Commemorative Edition (Ultra), Mi 10 Pro, Mi 10, Mi 9 SE і інші моделі. В майбутньому допрацьована Xiaomi операційна система буде доступна для серій Xiaomi CC, Redmi X (Redmi 10X, Redmi 10X Pro і т. Д.), Redmi K і інших смартфонів.

Коли з’явиться MIUI 13, ймовірно, її отримають серії Redmi Note 9, 10 і 10X, Redmi 9, Redmi K20, K30 і K40, а також Xiaomi Mi 9, 10, 11, Note 10, Redmi K-серії, Black Shark 2 і молодші варіанти ігрових смартфонів, а також більшість моделей POCO і багато старих гаджети.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.