Samsung випустить “дивний” смартфон з вентилятором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung запатентувала в Відомстві інтелектуальної власності Європейського союзу і Відомстві інтелектуальної власності Сполученого Королівства нову торгову марку – Activate Fan Mode. Заявка була подана в рамках класифікатора, до яких відносяться мобільні пристрої.

Цей патент чітко сигналізує про те, що Samsung розробляє смартфон, оснащений вентилятором. Такий тип охолодження застосовується в ігрових пристроях – вентилятор ефективно відводить тепло, що дозволяє грати без зниження продуктивності процесора і відеочіпа тривалий час.

Смартфони з вентиляторним охолодженням вже випускають деякі бренди (наприклад, ASUS), А у Samsung до сих пір не було повноцінних ігрових смартфонів. Очевидно, що зараз такий пристрій знаходиться в активній розробці і може бути представлено в найближчі місяці. Геймерські пристрої зазвичай отримують флагманські характеристики, яскравий дизайн, підтримку різних периферійних аксесуарів (на кшталт геймпада), і новинка Samsung навряд чи стане винятком. Можна припустити, що цей смартфон увійде в лінійку Galaxy S21, яка за чутками, буде розширена декількома моделями в серпні цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.