Названо приховані корисні функції iOS для iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ці функції можуть зробити використання пристрою зручніше.

iPhone має безліч різноманітних корисних функцій, про які знають тільки найбільш досвідчені користувачі.

Можна міняти голос Siri  

Можна змінити голос свого віртуального помічника з жіночого на чоловічий. Для цього потрібно увійти в «Налаштування», вибрати «Siri і пошук», а потім прокрутити до опції «Голос Siri».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У iPhone також є функція швидкого передзвону останнім набраним абоненту. Для цього в стандартному додатку потрібно двічі натиснути на телефонну трубку.

Сканер документів

Ця функція на iPhone дуже корисна, тому що можна не використовувати офісні сканери, щоб відсканувати потрібні папери. Щоб скористатися функцією, потрібно створити нову замітку, натиснути «+», а потім «Відсканувати документи».

Лупа

Режим збільшувального скла за замовчуванням вбудований в пристрій, але мало хто знає про те, як його використовувати. Потрібно увійти в «Налаштування», вибрати «Пункт управління», а потім «Налаштувати елементи управління». Там слід вибрати «Лупу». Вона буде доступна по свайпа знизу – вгору.

Світлові повідомлення

iPhone не тільки може подавати звуковий, але і світловий сигнал. Смартфон ідеальний для використання в темряві або в тихому режимі. Для активації цієї функції потрібно увійти в меню «Універсального доступу», вибрати «Слух», а потім вкладку «Спалах попереджень».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.