Смартфони POCO не отримають чистий Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представник команди POCO Global відповів на питання журналістів про випуск смартфонів в рамках програми Android One. Як виявилося, компанія не планує відмовлятися від фірмової прошивки – навіть незважаючи на те, що у Xiaomi вже є досвід співпраці з Google в цьому напрямку.

«Xiaomi випустила три пристрої під управлінням стокової версії Android, але це не той напрямок, який POCO розглядає в даний час. Прошивка як і раніше буде заснована на MIUI, але ми шукаємо ексклюзивні функції для оновленого інтерфейсу. Ми збираємо відгуки в нашому суспільстві і соціальних мережах для розуміння того, що користувачам хотілося б змінити », – заявив глава POCO Global по маркетингу Ангус Нг. 

За словами топ-менеджера, через порівняно невеликі частки на ринку смартфонів для POCO недоцільно створювати власну версію прошивки з нуля. Тому вендор продовжить використовувати інтерфейс Xiaomi під назвою MIUI for POCO. У подальших планах компанії – додавання спеціальних функцій в програмну оболонку, щоб зробити її більш зручною для користувачів фірмових пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.