Poco M3 Pro 5G – перший смартфон бренду з унікальним дизайном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилися якісні зображення смартфона Poco M3 Pro 5G, який, на перший погляд, отримав величезний блок основної камери. Однак при найближчому розгляді стає зрозуміло, що камера у смартфона звичайних розмірів. Просто Poco вирішила надати смартфону оригінальності, і компанії це вдалося.

Більшість смартфонів Poco є клонами раніше випущених Xiaomi і Redmi, проте жодна з двох компаній раніше не випускала смартфони в такому дизайні. Так що Poco M3 Pro 5G – це перший смартфон бренду з унікальним дизайном.

Зображення підтверджує, що справа розташована кнопка включення, в яку, імовірно, вбудований дактилоскопічний датчик. Тобто екран в даному випадку повинен бути виконаний за технологією IPS. Фронтальна камера смартфона врізана в центральну верхню частину дисплея.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше смартфон був сертифікований індійським регулятором, який підтвердив, що Poco M3 Pro отримав 6,5-дюймовий РК-екран роздільною здатністю FHD + зі врізаною 8-мегапіксельною камерою і підтримкою частоти відновлення зображення 90 Гц. Смартфон побудований на базі однокристальної системи MediaTek Dimensity 700 з підтримкою 5G. Пристрій оснащений акумулятором ємністю 5000 мА • год і підтримкою 18-ватної швидкої зарядки.

Передбачається, що смартфон буде представлений 19 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.