HarmonyOS 2.0 виявилася швидша за MIUI 12.5 в реальних умовах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На YouTube-каналі Atnarr Tech опублікували відеоролик, в якому нам порівнюються смартфон Xiaomi, що працює під управлінням оболонки MIUI 12.5 на базі операційної системи Android, а також телефон Huawei з HarmonyOS 2.0.

У відеоролику нам демонструє одночасний запуск одних і тих же додатків на смартфонах з HarmonyOS 2.0 і MIUI 12.5. Добре видно, що по швидкості запуску додатків HarmonyOS 2.0 не поступається MIUI 12.5, а іноді випереджає фірмову оболонку Xiaomi.

Бета-тестування HarmonyOS 2.0 для розробників стартувало в грудні минулого року. Huawei недавно відкрила чергову фазу відкритого бета-тестування HarmonyOS 2.0, але вона доступна тільки для китайських користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно те ж джерело опублікувало відеоролик, яке демонструє смартфон Xiaomi, що працює під управлінням оболонки MIUI на базі операційної системи HarmonyOS 2.0 . Також ми викладали відео, що показує , як Huawei Mate 40 Pro під управлінням HarmonyOS 2.0 працює з усіма додатками Google.

За словами Вана Ченлу (Wang Chenglu), президента підрозділу Huawei, що займається розробкою ПЗ для користувача пристроїв, компанія планує почати масове поширення оновлення в червні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.