У Xiaomi знову великі проблеми з MIUI 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi вже тривалий час виробляє стабільні збірки глобальної оболонки MIUI 12 для телефонів Xiaomi, Redmi і Poco. Але, користувачі багатьох моделей скаржаться на безліч збоїв і помилок, які до цього часу так і не були виправлені. 

Так, власники Xiaomi Mi 9T і Mi 9T Pro відзначають погане відображення значків при активації темної теми, раптова поява чорного дисплея під час включення відео, неполадки з відображенням елементів і значків під час блокування в режимі Always on Display, а також безліч проблем з анімацією, звуком, повідомленнями, перезавантаженням і зависанням ігор.  

Користувачі Poco M3 відзначають серйозні недоліки в програмному забезпеченні MIUI 12, аж до неможливості включити телефон після останніх оновлень. Також відзначаються раптові перезавантаження на Redmi Note 9S і Redmi Note 9 Pro. Багатьох користувачів Redmi Note 8 турбує проблема з швидкої розрядкою акумулятора і відтворенням звуку. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці в Xiaomi знають про багатьох дефектах MIUI 12. Але багато хто з них так і залишилися невиправленими. Власникам смартфонів залишається сподіватися на їх коригування в MIUI 12.5.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.