OPPO і Vivo розширюють підтримку своїх смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представники компаній OPPO і vivo поділилися інформацією про подальші плани підтримки своїх пристроїв. Обидва виробники планують розширити строки, протягом яких користувачі будуть отримувати оновлення операційної системи Android і патчі безпеки.

Згідно з офіційною заявою, смартфони OPPO сери Find X3 будуть отримувати оновлення безпеки протягом трьох років з моменту їх випуску. Ймовірно, що це буде стосуватися і майбутніх флагманських апаратів. Неясно, чи має намір OPPO випускати тільки патчі безпеки, або ж і системні апдейти. Що ж стосується інших пристроїв компанії, то їх власники як і раніше можуть розраховувати на дворічну підтримку.

Схожу заяву зробила і компанія vivo, що входить разом з OPPO до складу BBK. Так, з липня 2021 року запущена розширена програма підтримки для флагманської серії X.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Флагманські моделі серії X розраховані на тривалий термін служби. Ми хочемо, щоб наші клієнти отримували підтримку програмного забезпечення, що відповідає їхнім очікуванням. Ми завжди вводимо нововведення, думаючи про користувачів. Цим ми даємо нашим клієнтам обіцянку, що вони зможуть користуватися смартфоном преміум-класу протягом тривалого періоду часу і мати доступ до новітніми функціями », – Юйцзянь Ши, старший віце-президент і технічний директор vivo.

Важливо відзначити, що vivo обіцяє випускати протягом трьох років як патчі безпеки, так і поновлення Android. Така політика буде діяти на ринках Європи, Австралії та Індії. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.