Плюси і мінуси Realme 8. Все, що потрібно знати про цей девайс

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В кінці березня Realme оновила свою основну середньобюджетну лінійку, випустивши Realme 8 і 8 Pro. Що ж, прийшов час посварити і цю невдалу модель.

Нижче – 4 плюса і 1 вагомий мінус смартфона.

За що можна похвалити апарат? По-перше, за непогану продуктивність завдяки чіпсету MediaTek Helio G95. Звичайно, він не найпотужніший в класі, але краще за більшість конкурентів. По-друге , за нормальний 6,4-дюймовий OLED-дисплей з підтримкою функції DC Dimming, знижує значення ШІМ. Тобто завдяки цій фиче очі користувачів будуть менше втомлюватися при довгій роботі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По-третє, відзначимо гідну квадрокамеру на 64 + 8 + 2 + 2 Мп. Вона видає непогані знімки як вдень, так і вночі, і лише трохи поступається сенсорам старшої версії. До того ж у «вісімки» все гуд з Фронталки, на відміну від «Прошки». По-четверте , пристрій виділяється крутою автономністю завдяки жирному аккуму на 5K mAh. А зарядити його до сотки можна всього за 75 хвилин завдяки реактивної комплектної зарядці на 30 Вт.

Що нам не подобається в гаджеті? Практично повна відсутність апгрейда в порівнянні з минулою моделлю. Серйозно, торішня «сімка» поступається новинці лише за якістю основного сенсора камери. Зате у неї є підтримка 90 Гц, якої немає у «вісімки». Правда, технологія матриці – IPS, і це може не зайти деяким користувачам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.