Через помилки прошивки смартфони Xiaomi «зламалися»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналісти повідомили, що прошивка Xiaomi MIUI сповнена помилок. Користувачі скаржаться на 12-ту версію оболонки, але, схоже, компанія не поспішає виправляти баги.

Помилки з прошивкою спостерігаються навіть на випущених вже давно смартфонах. Наприклад, в Xiaomi Mi 9T і Mi 9T Pro спостерігається некоректне відображення іконок в темній темі, поява чорного екрана під час відтворення відео, помилки з відображенням елементів і значків в режимі Always on Display, зависання під час ігор, проблеми з анімацією на екрані блокування, відблиски і мерехтіння на дисплеях після розблокування, незакриття повідомлень при перезапуску смартфонів, а також проблеми зі звуком і відображенням тексту в WhatsApp.

Користувачі Poco M3 ж поскаржилися, що через недоробки в MIUI 12 стикаються з неможливістю включити смартфон після останніх оновлень. Проблема з випадковими перезавантаженнями є також на Redmi Note 9S і Redmi Note 9 Pro. Чи не усуваються і баги з передчасною розрядкою і відтворенням звуку в Redmi Note 8.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чому Xiaomi не поспішає вирішувати ці проблеми, неясно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.